Ihoteollisuuden antologiajulkkarit Tampereella 2.10

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Ihoteollisuuden antologiajulkkarit Tampereella 2.10

ViestiKirjoittaja Kari Rai » 01.10.2007 15:13

Tiistaina 2.10. klo 21 alkaen Teatterikahvila Kivessä (Tampereen kaupunginteatterin kulmassa) runokaraoken yhteydessä omia tekstejään musiikin ja koreografian kera esittävä runoryhmä Ihoteollisuus julkistaa tamperelaiskustantamo Sanasadon painaman runoantologian ”Hellyyden kiertotie”, johon on koottu runoja ryhmän esityksistä ryhmän perustamisajankohdasta eli vuodesta 2002 lähtien tähän päivään saakka.

Tapahtuman yhteydessä Ihoteollisuus esittää parikin settiä parhaita palojaan vuosien varrelta. Luvassa tuttuun tapaan riekkumista kylpytakeissa, herkistelyä pianoinnin tahdissa, tequilavonkausta sekä nuorten runoilijoiden palkitun ilmaisun paloa valikoimanomaisessa ylöspanossa.

Tapahtuma itse ei maksa mitään, runokaraoken yhteydessä voit myös luikauttaa oman runosi jos ilkeät; eikä pidä myöskään unohtaa että itse antologiaa on myynnissä paikan päällä.

Hyppää Ihoteollisuuden kelkkaan ja tule paikalle, olit sitten uusi, vanha, fani, vieras tai mitä vain siltä väliltä.

www.sanatampere.net/ihoteollisuus

Antologiatraileri Sanasadon sivuilta
www.sanasato.net :
Ihoteollisuus: HELLYYDEN KIERTOTIE

ISBN 978-952-5086-93-5
sivuja 118, koko 210 x 148 mm, nid.
ovh 20 €
IHOTEOLLISUUS on tamperelainen esiintyvä runoryhmä, joka haluaa viedä runot ihmisten keskelle ja tehdä ne eläviksi. Hellyyden kiertotie -antologiaan on koottu tekstejä esityksistä 2002 – 2007. Runot on päästetty ihmisten keskelle kapakoissa, kirjastoissa, puistoissa ja tavarataloissa. Ryhmän muodostavat Janette Hannukainen, Jaana Kinnunen, Henna Laininen, Ilkka Pernu, Kari Raineranta, Maria Siironen ja Anna Elina Turunen.
Kari Rai
 
Viestit: 13
Liittynyt: 16.03.2006 22:08

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 107 vierailijaa

cron