Työväenkirjallisuuden päivä Tampereella 24.8. VAPAA PÄÄSY!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Työväenkirjallisuuden päivä Tampereella 24.8. VAPAA PÄÄSY!

ViestiKirjoittaja Anna Elina » 14.08.2013 9:33

TERVETULOA TYÖVÄENKIRJALLISUUDEN PÄIVÄÄN!

Historiallinen Finlaysonin alue Tampereella täyttyy yhteiskunnallisesta kirjallisuudesta lauantaina 24.8. klo 10-18. Työväenmuseo Werstaalla neljättä kertaa järjestettävän Työväenkirjallisuuden päivän tämänvuotinen teema on Työ ja työttömyys. Ajankohtaiseen aiheeseen pureudutaan paneelikeskusteluin, esitelmin ja haastatteluin.

Päivän tähtivieraaksi saapuu romaaneistaan Simpauttaja ja Kivenpyörittäjän kylä tunnettu kirjailija Heikki Turunen. Ääneen pääsevät myös tämän päivän työelämää terävästi kuvanneet nykykirjailijat Venla Hiidensalo, Sami Rajakylä, Raimo Pesonen ja Miina Supinen. Työn ja työttömyyden kytkeytymistä talouskriiseihin pohditaan keskustelupaneelissa, johon osallistuvat tutkijat Tapio Bergholm, Eeva Jokinen ja Jarmo Peltola.

Päivän teemaa käsitellään myös elämyksellisin keinoin: Tampereen Ylioppilasteatteri esittää toiveuusintana viime vuoden Työväenkirjallisuuden päivässä ensi-iltansa saaneen pienoisdraaman Raskas puuvilla, joka perustuu Marja-Leena Mikkolan dokumenttiteokseen. Heli Slunga sekä Robert Meriruoho tuovat lavalle kantaaottavaa nykyrunoa. Pääsymaksuttoman tapahtuman päätteeksi kuullaan Yhden Joukon Yhtyeen musisointia.

Katso päivän koko ohjelma: http://www.tyovaenkirjallisuudenpaiva.com
Anna Elina
 
Viestit: 33
Liittynyt: 30.12.2006 20:15

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa

cron