Kivi täällä -kilpailu Instagramissa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kivi täällä -kilpailu Instagramissa

ViestiKirjoittaja EDITH » 21.04.2016 16:48

Kivi täällä -kilpailu

75 vuotta täyttävä Aleksis Kiven Seura käynnistää maaliskuussa juhlavuotensa kunniaksi Instagramissa Kivi täällä -kilpailuun, jonka yhteistyökumppaneina ovat Kansallisteatteri, Kotiseutuliitto, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen Seura, Talonpoikaiskulttuurisäätiö ja Äidinkielen opettajain liitto.
Toivomme, että tietoa kilpailusta jaetaan sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. Kaikki 13 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita myös osallistumaan kilpailuun!

Kilpailutyö voi olla kuva tai video ja sen voi toteuttaa yksin tai maksimissaan neljän hengen ryhmässä. Kun työ on valmis, se julkaistaan Instagramissa häshtägeillä #kivitäällä ja #aleksiskivenseura. Julkaisijan profiilin tulee olla julkinen, jotta järjestäjät näkevät kilpailutyön. Aleksis Kiven Seura palkitsee parhaat kilpailutyöt keväällä ja kesällä sekä valitsee pääpalkinnon saajan syksyllä 2016.

Osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta http://aleksiskivenseura.fi/kivi-taalla-kilpailu/
EDITH
 
Viestit: 6
Liittynyt: 15.05.2007 7:31

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 25 vierailijaa

cron