Kansainvälinen Tuli&Savu-runoklubi Lahdessa 16.6.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kansainvälinen Tuli&Savu-runoklubi Lahdessa 16.6.

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 26.05.2016 9:08

Nihil Interit ry järjestää kansainvälisen Tuli&Savu-runoklubin Lahdessa, Ravintola Torvessa (Loviisankatu 8) 16.6. klo 18.00 alkaen. Klubi on osa samaan aikaan järjestettävää Avoin suomalais-ugrilainen kongressi -tapahtumaa. Samalla se on lähtölaukaus Nihil Interitin paikallistoiminnalle Lahdessa.

Ravintola Torvessa esiintyvät runoilijat Tommi Parkko ja lahtelainen Heikki Saure sekä FairTrad.-yhtye, joka esiintyy Parkon ja Sauren kanssa ja soittaa oman keikkansa. Yhtyeen musiikki on sekoitus progressiivista hypnofolkpoppia ja improvisoitua äänillä fiilistelyä. Erikoiset soittimet, kuten ukulelebasso ja saha sekä puupuhaltimet luovat yhtyeelle ominaisen tunnelman.

Illan aikana Jukka Mallinen esittää suomentamiaan Sergei Zavjalovin ja Sergei Stratanovskin suomalais-ugrilaisiin motiiveihin perustuvia runoja. Virolainen runoilija Jaak Prozes lukee tekstejä juuri ilmestyneestä runokokoelmastaan. Tapahtuma on myös Prozesin Onko Putin venäläinen? -kirjan suomennoksen julkistamistilaisuus. Kirjailija esittelee uutta teostaan suomentaja Hannu Oittisen kanssa.

Avoin suomalais-ugrilainen kongressi -tapahtuman järjestävät Sukukansojen ystävät, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan sukukansavaliokunta, Tuglas-seura ja virolainen kansalaisjärjestö MTÜ U-Pööre / U-Turn NGO.

Ravintola Torvessa on myös esillä Heikki Sauren Kirjoituksia maasta -näyttely ja Dadakone-runogeneraattori osallistujien ja yleisön käytettävissä. Kirjoituksia maasta perustuu maassa lojuneisiin paperinpalasiin ja muihin esineisiin, joissa on käsinkirjoitettua tekstiä, numeroita tai kuvioita. Saure on kerännyt niitä yli 20 vuoden ajan.

Lisätietoja klubista:
Nihil Interit ry, Tommi Parkko, parkko@kaapeli.fi
Heikki Saure, puh. , heikki.saure@phnet.fi
http://www.nihilinterit.fi
http://www.facebook.com/nihilinterit

Lisätietoja Avoin suomalais-ugrilainen kongressi -tapahtumasta
Sukukansojen ystävät ry, Sampsa Holopainen, puh , holopainen.sampsa@gmail.com
--
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron