Tule käsikirjoittamaan Suomi 100-vuoden Metsä-esitystä

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Tule käsikirjoittamaan Suomi 100-vuoden Metsä-esitystä

ViestiKirjoittaja KatariinaK » 22.08.2016 16:49

Tehdään METSÄ! Ideoidaan ja kirjoitetaan Suomi100 -juhlavuoden esitys H164279

Tule käsikirjoittamaan Suomi 100 -vuoden Metsä-esitystä! Kurssilla kirjoitetaan tekstejä, joita käsitellään opettajan johdolla ja vertaispalautteessa. Valmiita kirjoituksia julkaistaan Metsä-blogissa ja antologiassa, sekä hyödynnetään Helsingin työväenopiston Metsä-esityksessä syksyllä 2017.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki kirjoittamisesta, metsästä ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneet. Voit olla aloittelija tai konkari, kirjoittaa runoa, lauluja, proosaa, pamfletteja tai asiaa.
Aikaisempaa kokemusta käsikirjoittamisesta tai kirjoittamisesta ei tarvita.

5.9.–28.11. ma 18.30-21
41 t/31€
Opistotalo/ Helsinginsali/Katariina Kaarlela
https://ilmonet.fi/#!code=H164279

metsä
1. puiden muodostama kasviyhdyskunta
2. puita suhteellisen tiheässä kasvava alue. esim. Synkkä, tiheä metsä. Talon pellot ja metsät. Metsän puut, eläimet. Havu-, lehti-, kuusimetsä. Kangasmetsä. Sademetsä. Hyvä mustikka-, sienimetsä. Kävellä metsässä. Metsän kätkössä. Läpi maiden ja metsien.
3. synon. t. vastaava
metsikkö, näreikkö, pusikko, pöpelikkö, puska, pöheikkö, aarnio, aarniometsä, korpi, lehto, salo, vesakko, viidakko, viita, sydänmaa,
4. erik.
a. puustosta. esim. Matalaa, harvaa metsää. Metsän istuttaminen, arvioiminen. Myydä metsää. Metsää kasvava alue. Kuvaannollinen esim. Tehtaanpiippujen metsä. Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan [= ympäristön suhtautuminen riippuu siitä, miten itse suhtautuu ympäristöönsä] SL . Jku ei näe metsää puilta ei huomaa pääasiaa, kokonaisuutta, olennaista pikkuseikkojen, yksityiskohtien, epäolennaisuuksien vuoksi. Arvaus meni pahasti metsään vikaan, pieleen, päin honkia, mäntyä. Tässä asiassa ollaan täysin metsässä harha-, hakoteillä.
b. metsästämistä, jonkin metsästä hankkimista yms. tarkoittavissa yhteyksissä. esim. Olla metsällä. Lähteä metsälle. Käydä jänismetsällä tai jänismetsässä. Lähteä puolukka-, sienimetsään poimimaan puolukoita, sienestämään.
KatariinaK
 
Viestit: 8
Liittynyt: 17.12.2015 13:19

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa

cron