Runosuonikohjuklubi Tampereella 8.9.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Runosuonikohjuklubi Tampereella 8.9.

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 28.08.2016 13:55

Runoyhdistys Nihil Interit järjestää Runosuonikohjuklubin Ravintola Artturissa (Kauppakatu 9, Tampere) torstaina 8.9. klo 19.00 alkaen.

Runosuonikohjuklubi on esityksellinen runoklubi, jossa runon esityksellisyyttä tarkastellaan totutusta poikkeavasta näkökulmasta.Mukana on mm. diaesitys, runoperformanssi ja loitsuamista. Esiintyjinä ovat runoilijat Jonimatti Joutsjärvi, Mari Laaksonen, Anne Mölsä ja Henri Hiltunen sekä performanssihenkilö Kölö ja muusikko Pekka Koponen (Elele).

Jonimatti Joutsijärvi on vastikään Tampereelle muuttanut runoilija, esseisti ja performanssitaiteilija, Hänen esityksensä on yksinkertaisesti laulettua ja ääneenluettua runoa.

Mari Laaksonen (1986) on tamperelainen runoilija. Hän on julkaissut kaksi runoteosta: Galleria Noesis (ntamo 2013) sekä elämännielemä (ntamo 2016). Hänen "Elossa"-runoesityksensä on fiktiivinen dialuento hyönteisistä.

Pekka Koponen on muusikko ja säveltäjä, joka soittaa harvinaisia soittimia kuten kurkiharppua. Soittimensa hän on rakentanut Siperian ugrilaisten hanti- ja mansikansojen alkuperäisten mallien mukaisesti. Tässä esityksessään hän säestää itseään ja loitsuaa kalevalaisen runokirjan sivuilta.

Anne Mölsä on tamperelainen runoilija ja kirjoittaja. Henri Hiltunen on jyväskyläläinen muusikko ja säveltäjä. Yhteisteoksessaan he esittävät runosävellyksiä, jotka ovat saaneet vaikutteita muun muassa flamencosta, heavy metalista ja rillumarein parhaista perinteistä.

Klubin järjestää Runoyhdistys Nihil Interit ry yhdessä paikallisten runoaktiivien kanssa.

Lisätietoja: Anne Mölsä, anne.molsa@koti.fimnet.fi
www.nihilinterit.fi
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa

cron