Haussa uusi digitaalinen runoteos

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Haussa uusi digitaalinen runoteos

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 02.12.2016 9:55

KILPAILUKUTSU 1.12.2016

Runoyhdistys Nihil Interit julistaa kilpailun, jossa etsitään uutta digitaalista runoteosta. Teoksen tavoitteena on innostaa yläasteikäisiä lapsia ja nuoria runouden pariin.

Teokselta toivotaan ominaisuuksia, jotka houkuttelevat koululaisia pohtimaan sanojen ja merkitysten rakentumista. Sisällöltään teoksen toivotaan myös inspiroivan erilaisiin kielellisiin kokeiluihin ja innostavan ensiaskeleisiin runouden tuottamisessa.

Kaivattuja ominaisuuksia ovat interaktiivisuus ja kielellinen monipuolisuus. Kirjoitetun kielen lisäksi teoksessa voidaan hyödyntää myös puhuttua kieltä. Selainpohjaisen teoksen tulisi olla helppokäyttöinen ja yhteensopiva yleisimpien tietokoneiden käyttöjärjestelmien kanssa. Teos voi kuitenkin olla myös mobiilisovellus.

Kilpailuaika on 1.12.2016 - 15.3.2017. Valmiit kilpailutyöt tulee lähettää tiedostona tai linkkinä teoksen sijaintiin sähköpostitse 15.3.2017 mennessä osoitteeseen tiedotusnihil@gmail.com. Muistathan liittää mukaan sekä teoksen nimen että tekijän/tekijöiden nimet. Palkintosumma on 500 euroa.

Teos julkaistaan Suomen itsenäisyyden 100 -vuotisohjelmaan liittyen ensi vuoden aikana järjestettävän RUNOUTTA! Kouluun -hankkeen nettisivuilla. Kilpailun järjestäjä pitää itsellään oikeuden pyytää myös muita ansiokkaita kilpailuteoksia julkaistavaksi digitaalisen runouden Nokturno.fi-sivustolla.


Lisätietoa kilpailusta:
tiedottaja Tuula Sipilä, Nihil Interit, tiedotusnihil@gmail.com
Nokturno.fi:n päätoimittaja Virpi Vairinen, virpi.vairinen@gmail.com
http://www.nihilinterit.fi
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa

cron