Vihreän kirjoittamisen kurssit Vantaan sanataidekoulussa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Vihreän kirjoittamisen kurssit Vantaan sanataidekoulussa

ViestiKirjoittaja Janette Hannukainen » 13.04.2017 12:48

Vihreä kirjoittaminen on Vantaan sanataidekoulun uusi lyhytkurssien kokonaisuus.

Vihreän kirjoittamisen kokonaisuudessa voit tutkia suhdetta omaan ympäristöösi ja vahvistaa omaa luontosuhdetta. Kurssien harjoituksien kautta voit pohtia sitä, millainen ihmiskuva tai maailmankuva tekstiin piirtyy. Vihreä kirjoittaminen kursseilla saat seikkailla Sanataidekoulun tilojen lisäksi kaupungin kaduilla, lähimetsissä ja luonnonsuojelualueilla.

Vihreän kirjoittamisen kurssit on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa kuvata luontoa ja kirjoittaa siitä käsin. Kurssi tarjoaa luovia sisältöjä kirjoittajalle, jota kiinnostaa ekologinen elämätapa tai ekokriittisyys.

Vihreän kirjoittamisen kurssit voit valita yksittäin. Kurssit voi valita myös opintokokonaisuutena, josta kertyy arvosana ja todistus, jota voit hyödyntää kirjoittamista jatkaessasi. Voit myös hyväksilukea sen opintoihisi, mikäli aloitat aikuisopiskelijana Vantaan sanataidekoulussa.

Vihreän kirjoittamisen kursseja on tarjolla myös syyslukukaudella – voit kerätä nyt osan kursseja ja täydentää kokonaisuutta kesällä 2017 tai syksyllä 2017.

Vihreästä kirjoittamisesta saat myös vihreästi alennusta., jota voit kerryttää aina -15% asti. Suoritettuasi yhden vihreän kurssin saat toisesta -5% alennuksen. Toisen kurssin jälkeen saat -10% alennuksen ja kolmannen jälkeen -15% alennuksen.

KURSSIT KEVÄÄLLÄ 2017:

LUONNOSSA KIRJOITTAMINEN
Kaipaatko hengähdystaukoa kiireisestä arjesta, pysähtymisestä metsän siimekseen tai virtaavan veden ääreen? Kurssilla inspiroidumme kirjoittamaan luonnossa. Monipuoliset harjoitukset auttavat hakemaan läsnäoloa, havainnoimaan ympäröivää luontoa ja jalostamaan havainnot tekstiksi. Kurssin aikana vierailemme kolmessa eri luontokohteessa pääkaupunkiseudulla. Aloitamme kaupunkiluonnosta ja viimeisellä kokoontumiskerralla teemme retken luonnonsuojelualueelle tai kansallispuistoon.

Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneemmille kirjoittajille. Kurssille tarvitset mukaan säänmukaiset vaatteet ja kirjoitusvälineet
Ohjaaja: Janette Hannukainen, FM runoilija ja sanataideohjaaja
Ajankohta:

1 krt., 29.4. klo: 10-13.00 Aloitus sanataidekoululta
2 krt., 13.5. klo: 10-13.00
3 krt. 27.5. klo: 11-17.00
Hinta: 149€/3 krt. / 15 oppituntia

KIRJOITA JA KUVAA-VIIKONLOPPUKURSSI

Tämä kurssi on sinulle, joka tykkäät ikuistaa hämähäkinseitin kimmellyksen sateen jälkeen tai rantavedessä hohtavan lumpeen kävelyreittisi varrella. Sinulle, jota metsän värit ja tuoksut inspiroivat, ja haluaisit pukea tuntosi sanoiksi.

Kurssilla yhdistetään luontovalokuvaus ja kirjoittaminen. Millaisia kuvia tai sanoja voi nähdä arkisessa lähiympäristössä, kallion pinnassa tai rosoisen männyn kyljessä? Liikumme luonnossa, valokuvaamme ja kirjoitamme kuvan pohjalta. Välillä taas sanat muuttuvat kuvaksi.

Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että jonkin verran kirjoittamista harrastaneille. Et tarvitse ammattilaiskameraa, kännykkäkamera riittää mainiosti. Kullekin kurssikerralle tarvitset kameran, kirjoitusvälineet ja säänmukaiset vaatteet

Ohjaaja: Janette Hannukainen, FM runoilija ja sanataideohjaaja
Ajankohta: 10.-11.6., klo: 10-14.30
Hinta: 119/2 krt. / 12 oppituntia
Paikka: Vantaan sanataidekoulu, Tikkurilan silkkitehdas, Tikkurilantie 44 P 01300 Vantaa

Lisätiedot:
http://sanataidekoulu.fi/opetus/aikuiset/

ilmoittautumiset:

http://sanataidekoulu.fi/sanataidekoulu/yhteydenotto/
Janette Hannukainen
 
Viestit: 16
Liittynyt: 05.09.2007 14:23

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa

cron