Nihil Interitin Runobaari avautuu 29.9.!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Nihil Interitin Runobaari avautuu 29.9.!

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 21.09.2017 16:20

Runobaari aukeaa ensimmäisen kerran perjantaina 29.9. klo 18. Väkevintä, mitä baarissa tarjoillaan, on palaute. Tule siis mukaan! Tule kirjoittamaan yhdessä runoyhdistyksen runoilijoiden kanssa. Paikalla päivystää kaksi runoilijaa, jotka antavat palautetta teksteistä.

Yksi huone on varattu kirjoittamiseen. Toisessa teepannu porisee ja jutustelu on toivottavaa. Kolmannessa huoneessa on runoilijan vastaanotto, jossa voi saada palautetta kerrallaan 1 - 2 runolle. Voit osallistua miten haluat. Voit tulla kirjoittamaan tai vain saamaan palautetta. Saa tulla pelkästään juttelemaankin runoudesta. Osallistua saavat niin aloittelijat kuin ammattilaiset.

Paikkana runoyhdistys Nihil Interitin toimisto Helsingin Alppitalossa, Karjalankatu 2 B 24, 2. krs.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautuminen ole sitovaa, mutta ilmoittautua voi FB-tapahtumaan. Palaute runoilijalta maksaa 10 € (1 - 2 runoa, maksu käteisellä tai poikkeustilanteissa laskulla). Tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa.

Illan päätteeksi saa myös lausua runojaan. Jatkossa baari on avoinna kerran kuussa perjantaisin. Kokoontumiset 29.9., 13.10. ja 27.10. Palautteen tarjoilusta vastaavat runoilijat Terhi Forssén, Irina Javne, Susinukke Kosola ja Lea Kalenius.

Lisätietoja osoitteesta rikasta.kielta@gmail.com
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron