Milja Mansikan lauluja Varvas-tuotannon ensijulkaisulla!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Milja Mansikan lauluja Varvas-tuotannon ensijulkaisulla!

ViestiKirjoittaja Reetta Niemelä » 30.06.2006 14:25

Kirjailija Reetta Niemelän ja kuvittaja Leena Lumpeen Milja- tietokirjasarjan (Kustannusosakeyhtiö Otava) loruista ja Niemelän uusista, levyä varten tehdyistä sanoituksista on ilmestynyt lastenlauluja sisältävä CD Leppäkerttusormus. Milja Mansikan lauluja.

Musiikki on alun perin sävelletty turkulaisen Jattanssi Dance Company:n (www.jattanssi.org) Miljan vuodenajat -tanssiteokseen. Teoksen koreografi ja tanssija Jattamarie Rauhaluoto kokosi vuonna 2003 tanssiteoksen taakse monitaiteellisen työryhmän, johon Niemelä ja Väärälä kuuluvat. Mikko Väärälän lisäksi levyllä esiintyvät turkulaiset muusikot Senni Hernejärvi ja Juhani Forsman.

Levyllä on myös linnunlauluäänityksiä mm. Puurijärveltä ja Iniöstä. Nämä äänitykset on tehnyt turkulainen lintubongari ja muusikko Harri Wallenius. Niitä voi kuunnella erilaisten ympäristöjen äänimaailmoina tai innostamaan lintujen tarkkailuun kotona ja vaikkapa ympäristötiedon tunnilla.

Leppäkerttusormus on ensimmäinen Varvas-tuotannon levy. Varvas-tuotanto on kirjailijoiden Tommi Parkon ja Reetta Niemelän perustama levymerkki, joka julkaisee kirjallisia CD:tä. Seuraavaksi syksyllä 2006 sarjassa ilmestyy Varna-yhtyeen debyyttilevy. Varna on helsinkiläisten muusikoiden Mikko Rouhiaisen ja Minna Ranuan perustama bändi, joka tekee folk-tyylisiä sävellyksiä suomalaisten modernistirunoilijoiden teksteistä. Varna on keikkaillut jo usean vuoden ajan ja on vieraillut monesti mm. Runoviikko Varsinais-Suomessa –tapahtumassa.Hys hys hiljaa- kappaleen sanat Leppäkerttusormus-levyltä:

On tyhmää kaahata!
Hauskempi on jalkoja laahata
ja hys hys hiljaa kulkea
tai vaikka BOM BOM pomppia
alas puusta kuin omena.
Tai luikerrella niin kuin iii iii iili.
Unohda jo karsea melubiili.
Tee hyvä dii dii diili: Ole hidas niin kuin siili!Tilaukset: Reetta Niemelä
s-posti reetta.niemela@pp4.inet.fi
gsm 050/3703471
Levyä voi ostaa Turusta Kirjakahvilasta (Vanha Suurtori 3, Turku)
ja Jattanssi Studiosta (Nahkurinkatu 6, Turku)
Reetta Niemelä
 
Viestit: 3
Liittynyt: 30.06.2006 14:02

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 37 vierailijaa

cron