Runo-Vinski sykkii

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Runo-Vinski sykkii

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 16.03.2006 11:42

Lukukeskus – Läscentrum
Tiedote 14.3.2006
Tiedustelut: Eeva-Liisa Jokela, (09) 7746 1133,
eeva-liisa.jokela@lukukeskus.fi

Vuoden ensimmäinen Vinski sykkii runon tahtiin. <b>Lehti on 19.–26.3. vietettävän Lukuviikon erikoisnumero: teemana on Oi runous – O, poesi!</b>

Ensimmäiseksi hypätään lauttaan ja seilataan saaristoon treffaamaan <b>Eppu Nuotiota</b>. Roikoilua harrastava kirjailija tunnustaa olevansa sanaleikkijä ja loruintoilija.

Mitä kevätrunossa oikein on, kysyy <b>Tuula Korolainen</b>, vastaakin ja kertoo, miten joutilaisuus ja suklaa avittivat Vinskin <i>Kevätrunon</i> syntyä. <i>Ei-Kaj Plumps</i>, ”mies ylväs kuin sähköpylväs”, lainaa nimensä <b>Ilpo Tiihosen</b> runokokoelmalle, runo-Vinskin Aarteelle.

Satumainen, sumea, kipakka, kamala, revitty, rimmaava… Paloheinän koulun runoraadilta eivät laatusanat lopu, kun arvioitavana on viisi uutta, erilaista runokirjaa. Runokokoelmien lisäksi esitellään toki muitakin uutuuksia.

<b>Esko-Pekka Tiitisen</b> tarina kertoo ystävyyden voimasta. <b>Aura Ijäksen</b> sarjakuvassa seikkailee outo otus, <i>Kissalepakko</i>. Kertoopa Vinski vielä kaverikirjavinkkauksestakin ja vie tapaamaan kirjailijaa, kuvittajaa ja kengurua, joiden kaikkien nimi alkaa L-kirjaimella.

Vinskin sisältö on Lukukeskuksen sivuilla osoitteessa:
http://www.lukukeskus.fi/lehdet/vinski/ ... tomaa.html

Tiesitkö?
Vinskiä voi tilata myös edullisena nipputilauksena!
Onhan tilauksesi voimassa? Katso tilaustiedot:
http://www.lukukeskus.fi/lehdet/vinski
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa

cron