Ensi viikko on Lukuviikko!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Ensi viikko on Lukuviikko!

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 16.03.2006 11:47

TIEDOTE 15.3.2006
Tiedustelut: Lukukeskus - Läscentrum
(09) 774 6110, http://www.lukukeskus.fi, lukukeskus@lukukeskus.fi

<b>Oi, runous! – O, poesi!</b>

Vuosittainen valtakunnallinen Lukuviikko lähestyy. Lukuviikko on Lukukeskuksen lukukampanja, jota vietetään kouluissa, kirjastoissa ja päiväkodeissa monin eri tavoin. Viikon teemana on runous.

<b>Runoile itse! Lukuviikon interaktiivinen nettipaikka on avautunut</b>. Jokainen voi kirjoittaa runoilijoiden antamat runon alut valmiiksi. Mahdollisuus runoilla jatkuu 14.4. asti. Runojen alut ilmestyvät 13.3 ja 22.3.

<b>Päivän runo</b> ilmestyy Lukukeskuksen verkkosivuilla Lukuviikon jokaisena päivänä.

<b>Muista myös Lukuviikon materiaalit</b>:
Lukukeskus julkaisee kotisivuillaan Lukuviikon viettoa varten vihjeitä ja lukuvinkkejä. Materiaalin voi tulostaa osoitteesta http://www.lukukeskus.fi/lukukampanjat/lukuviikko

Graafikko <b>Piia Ahon</b> iloisen pirteää julistetta voi tilata osoitteesta http://www.lukukeskus.fi/lukukampanjat/ ... liste.html

LUKU<i>fiilis</i> ja Vinski ovat ilmestyneet Lukuviikon teemanumeroina. Lisää tietoa lehdistä on osoitteessa http://www.lukukeskus.fi/lehdet.

Information på svenska: www.lukukeskus.fi/svenska/laskampanjer/lasveckan
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa

cron