Nuoren Voiman Liitto 85 vuotta: Talvipäivä 1.4.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Nuoren Voiman Liitto 85 vuotta: Talvipäivä 1.4.

ViestiKirjoittaja Anu Laitila » 21.03.2006 16:01

<b>NUOREN VOIMAN LIITTO 85 VUOTTA:</b>
<b>TALVIPÄIVÄ</b>

lauantaina 1.4. 2006 klo 16-24
Kulttuuritehdas Korjaamo (Töölönkatu 51b, Helsinki)

OHJELMA

<b>16.00 Animaatioita</b>
Anna Virtanen LAUANTAI; Samppa Kukkonen: KELLE KELLO KILAHTAA; Tatu Pohjavirta: ELUKKA; Katja Kettu: EASY WRITER; Kim Helminen: PIENI PORSAS; Aiju Salminen: ELVIS KÄÄNTYY HAUDASSAAN.

<b>17.00 Kulttuurilehtipaneeli</b>
Mitä on aikalaisanalyysi? Kuka sitä harjoittaa ja kuka sitä tarvitsee? Aikalaisanalyysi ja aikalaisdiagnoosi ovat sanoja, jotka usein yhdistetään kulttuuri- ja mielipidelehtiin. Onko kyse ajattelun ja kirjoittamisen erityisestä lajista vai pikemminkin tietynlaisesta kysymisen tavasta, joka voi yhdistyä mihin tahansa kirjoittamiseen?

Aiheesta keskustelevat Antti Arnkil (<i>Nuori Voima</i>), Timo Hännikäinen (<i>Kerberos</i>), Jarmo Papinniemi (<i>Parnasso</i>), Miia Toivio (<i>Tuli&Savu</i>) ja Jarkko S. Tuusvuori (<i>niin&näin</i>). Keskustelun puheenjohtajana toimii filosofian tutkija Jakke Holvas.

<b>18.30 Nuoren Voiman Liiton tähtihetkiä</b>
Kirjailija Mikko Rimminen valottaa Talvipäivien kuriositeettejä.

<b>19.00 Uusi Ääni -runoantologian julkistus</b>
Otavan julkaiseman Uusi Ääni -runoantologian Helsingin julkistus live-esiintymisten saattelemana: Anja Erämaja, Pauliina Haasjoki, Sanna Karlström, Timo Lappalainen, Mikko Myllylahti, Risto Oikarinen, Eino Santanen, Saila Susiluoto, Tuomas Timonen, Johanna Venho ja Juhana Vähänen.

<b>20.00 Taikuri Tatu Tyni</b>
Taikuus on ollut liiton alkuaikoina on NVL:n ydinosaamista: perustaja, ylijohtaja Ilmari Jäämaa oli uranuurtaja taikatemppujen saralla. Sotien jälkeen liitossa toimi taikatemppujaosto Solmu Mäkelän johdolla.

<b>21.00 Nuoren Voiman Liiton Runokaraoke</b>
Kaikki eivät halua laulaa. Uudet runokaraokevideot ensiesittelyssä. Juontajana Kim Helminen.

<b>22.30 Samae Koskinen ja hänen Taikabändinsä</b>
Taikabändi: Veli Kauppinen (basso), Janne Lastumäki (rummut) ja Petri Nakari (kitara). Samae Koskisen laulujen sanoitukset ovat tilaustöitä seuraavilta runoilijoilta: Sanna Karsltröm, Tomi Kontio, Inka Nousiainen, Kauko Röyhkä ja Saila Susiluoto.

<b>Tauoilla DJ:t Janne Lastumäki, Joel Melasniemi ja Kyösti</b> <b>Salokorpi</b>

Jatkuva ohjelma näyttelyhuoneessa:

<b>Matkalaukkuja</b>
Tulse Luper Journey -installaatio. Vuorovaikutteisia matkalaukkuja Peter Greenawayn elokuvasta Tulse Luper Suitcases. Tuotanto: Crucible Studio ja Taideteollisen korkeakoulun opiskelijat sekä Submarine (NL) (Culture 2000).

<b>Nokturno.org</b>
Esittelyssä digitaalisen runouden portaali


<b>VAPAA PÄÄSY. Tervetuloa!</b>

Yhteistyössä mukana:
Kustannusosakeyhtiö Otava, Elävien Runoilijoiden Klubi, Uudenmaan Taidetoimikunta, Opetusministeriö, Kulttuuritehdas Korjaamo.

Lisätietoja:
Anu Laitila
Toiminnanjohtaja
Nuoren Voiman Liitto
puh. (09) 622 2519
anu.laitila@nuorenvoimanliitto.fi
Anu Laitila
 
Viestit: 52
Liittynyt: 20.03.2006 12:25

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa

cron