Prosak-klubin huhtikuussa kaksi suomalais-virolaista iltaa!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Prosak-klubin huhtikuussa kaksi suomalais-virolaista iltaa!

ViestiKirjoittaja Anna Nurro / NVL » 06.04.2011 15:07

Prosak-klubin huhtikuussa kaksi suomalais-virolaista iltaa!

Nuoren Voiman Liiton Prosak-klubilla liikutaan huhtikuussa kansainvälisillä vesillä! Tiistaina 19.4. helsinkiläisen ravintola Dubrovnikin lavalle nousevat kirjailijat Riikka Pulkkinen ja Jan Kaus. Virolainen Jan Kaus (s. 1971) on kulttuurikentän palkittu monitoimimies, kirjailija, toimittaja ja kääntäjä, jonka laaja tuotanto pitää sisällään muun muassa runoja ja proosaa. Riikka Pulkkinen (s. 1980) on yksi tämän hetken suosituimmista suomalaisista kirjailijoista. Pulkkisen toinen romaani Totta on saanut osakseen suurta kansainvälistä huomiota ja sen käännösoikeudet on myyty laajalti ympäri maailmaa.

Kaksikielisen (suomi-viro) klubi-illan juontajana toimii Hannu Oittinen. Levyjä klubilla soittaa dj olenko. Tilaisuus järjestetään Helsingissä ravintola Dubrovnikissa (Eerikinkatu 11, 00100 Helsinki) kello 19–23. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, narikkamaksu 2,5 €. Sydämellisesti tervetuloa!

Huhtikuun lopulla torstaina 28.4. Prosak suuntaa Riikka Pulkkisen ja Jan Kausin seurassa Tallinnaan. Cabaret Rhizomessa (Kaarli pst 9-19, Tallinn 10119) järjestettävässä kaikkien aikojen ensimmäisessä Tallinnan Prosak-illassa Riikka Pulkkisen Totta-romaania kuullaan ääneen luettuna viroksi Jan Kausin uunituoreena käännöksenä. Illan juontaa Helsingin klubi-illan tavoin Hannu Oittinen. Ovet klubille avautuvat klo 19, pääsymaksu iltaan on 2 €.


Huhtikuun Prosak-illat järjestetään yhteistyössä Viron Suomen-instituutin ja Suomen Viron-instituutin kanssa.

Prosak-yhteistyössä mukana ovat myös Helsingin kaupunginkirjasto, Kirjastokaista, Avain, Gummerus, Like, Otava, Sammakko, Siltala, Tammi, Teos ja WSOY.


Lisätietoja: http://www.prosak.fi
Anna Nurro / NVL
 
Viestit: 109
Liittynyt: 27.08.2008 12:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa

cron