Uusi monitaiteinen Ketju-klubi avaa ovensa 20.4.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Uusi monitaiteinen Ketju-klubi avaa ovensa 20.4.

ViestiKirjoittaja Anna Nurro / NVL » 15.04.2011 8:47

Runo kutsuu muita taiteita!
Uusi monitaiteinen Ketju-klubi avaa ovensa keskiviikkona 20.4.


Keskiviikkona 20.4. ravintola Dubrovnikissa (Eerikinkatu 11, 00100 Helsinki) vietetään ensi syksynä alkavan uudenlaisen runousklubin, Ketju-klubin ensimmäistä pilotti-iltaa. Klubisarja saattaa yhteen eri alojen tekijöitä sekä toimii alustana jo olemassa oleville yhteistyöprojekteille. Jokaisessa klubi-illassa esiintyy yksi runoilija ja yksi muun alan taiteilija, jotka valmistavat yhdessä iltaan vapaamuotoisen esityksen.

Ensimmäisessä illassa esiintyvät runoilija Saila Susiluoto ja kuvataiteilija Pekka Sassi. Saila Susiluoto (s. 1971) on vahvasti omaääninen ja palkittu kirjoittaja, jonka viides runokokoelma Carmen ilmestyi vuonna 2010. Kuvataiteilija Pekka Sassin (s. 1969) tuotanto koostuu kokeellisista ääni- ja videoteoksista. Sassin teoksille on ominaista ympäristöstä havaittujen ääni- ja kuvamaailmojen luova yhdisteleminen. Susiluodon ja Sassin yhteisesitys rakentuu runouden ja musiikin yhteistyölle. Illassa nähdään myös Pekka Sassin videoteoksia ja kuullaan Saila Susiluodon runoutta.

Ovet klubille aukeavat klo 19 ja illan ohjelma alkaa klo 19.30. Iltaa isännöivät kasettimankkaa ja rumpuja soittavat runoilijat Eino Santanen ja Jukka Viikilä. Illan päättää open mic -osuus, jossa yleisöllä on mahdollisuus esittää omia tekstejään Viikilän rumpujen tahdittamana.


Vapaa pääsy, narikkamaksu 2,5 €
Tilaisuuden järjestävät Nuoren Voiman Liitto ja Elävien Runoilijoiden Klubi.

Lisätietoja:
http://www.nuorenvoimanliitto.fi/ketju
Anna Nurro / NVL
 
Viestit: 109
Liittynyt: 27.08.2008 12:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa

cron