Kaikki muuttuu, mikään ei häviä

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kaikki muuttuu, mikään ei häviä

ViestiKirjoittaja MiiaT » 06.10.2006 14:00

KAIKKI MUUTTUU, MIKÄÄN EI HÄVIÄ

Kutsu Nihil Interit ry:n hallituksen avoimeen kokoukseen maanantaina 9.10. klo 19:45 alkaen Helsingin keskustassa sijaitsevaan ravintola Kappeliin.

Tervetuloa kaikki, jotka ovat kiinnostuneet mahdollisesta työstä Suomen johtavan runouslehden Tuli&Savun parissa.

Tervetuloa kaikki, joilla on ideoita ja näkemystä siitä, millainen runoyhdistys Nihil Interit ry:n tuleva toimikausi vuonna 2007 voisi olla.

*

Runoyhdistys Nihil Interit http://www.nihil.fi on vuodesta 1993 ollut monen runouden kentällä toimivan ensimmäinen väylä päästä toteuttamaan itseään, ideoimaan uutta ja uudistamaan vanhaa muitten samanmielisten, runoudesta innostuneiden ja kiinnostuneiden kanssa.

Yhdistykselle ja sen julkaisemalle Tuli&Savu runouslehdelle on tyypillistä - ja nimensä puolesta välttämätöntä - hankkia tietyin väliajoin uusia ihmisiä toteuttamaan pieniä ja suuria metamorfooseja. Nyt on taas sellainen aika käsillä. Muutoksen tekijöille, uusille ihmisille, jotka haluaisivat meritoitua ja päästä "sisään" runouden kentälle, olisi avautumassa paikkoja.

Haemme siis uusia kasvoja ja uusia ideoita, joita toteuttaa yhdistyksen tarjoaman yhteisön kautta ja avulla. Kaikki vapaaehtoistyöstä runouden parissa kiinnostuneet, tulkaa sanomaan päivää, keskustelemaan tai vain kuuntelemaan, ensi maanantaina 9.10 klo 19.45 hujakoilla, ravintola Kappeliin kahvilan puolelle.

terveisin,
Nihil Interitin hallituksen puolesta
Miia Toivio
http://miiatoivio.blogspot.com

Hallitus:
Vilja-Tuulia Huotarinen
Leevi Lehto
Marko Niemi
Ville-Juhani Sutinen
Teemu Manninen
Miia Toivio
MiiaT
 
Viestit: 31
Liittynyt: 02.05.2006 17:36

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron