Nynny-klubi goes sarjis 25/10: Kaisa Leka & Katja Tukiai

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Nynny-klubi goes sarjis 25/10: Kaisa Leka & Katja Tukiai

ViestiKirjoittaja onejan » 12.10.2006 21:48

Nynny-klubi seikkailee sarjakuvien maailmassa keskiviikkona 25.10.06

Nynny-klubi on popmusavetoinen kulttuurikerho, joka kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin Vanhan ylioppilastalon Kuppilassa. Klubin omat Nynny-DJ´t takaavat, että musiikin äänitaso ei ikinä ylitä rajaa jossa kirjan lukeminen käy mahdottomaksi. Toisin sanoen: Nynny-klubi on klubi, jossa jokainen kirjastossa viihtyvä on kuin kotonaan.

Ensiluokkaisen musiikin lisäksi sielunravinnosta seuraavalla Nynny-klubilla 25.10.2006 vastaavat ansioituneet sarjakuvanpiirtäjä-kuvittajat Katja Tukiainen ja Kaisa Leka jotka keskustelevat...mistäpä muusta kuin sarjakuvista. Kaboom! Crash!

Nynny-klubi on kaikille avoin ja ilmainen. Sen järjestää helsinkiläinen kulttuuriyhdistys Chorus ry. Lisätietoja: www.riippumaton.com

Paikka: Vanhan ylioppilastalon Kuppila
Aika: Keskiviikko 25.10.06 klo 19-21

Talvemmalla vieraina Nynny-klubilla tullaan näkemään ainakin sarjakuvapiirtäjä sanoittaja/poliitikko Anni Sinnemäki, kirjailija Riku Korhonen ja artisti Vuk.

Artistien kotisivuja:
Kaisa Leka: www.kaisaleka.net
Katja Tukiainen: www.katjat.net

Chorus ry/Nynny-klubi: www.riippumaton.com
onejan
 
Viestit: 32
Liittynyt: 07.09.2006 19:14

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 23 vierailijaa

cron