Rihmaston marraskuun vieraana Ville Rauvola

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Rihmaston marraskuun vieraana Ville Rauvola

ViestiKirjoittaja Lauri Levola » 01.11.2006 11:07

Kirjoittajien verkkojulkaisu Rihmasto jatkaa kirjailijavierassarjaansa tänä syksynä uusilla kiinnostavilla manifesteilla. Traditio on aloitettu vuonna 2005, ja kuusi kertaa vuodessa kirjailijavieraat julkaisevat kirjoituksen sekä keskustelevat siitä lukijoidensa kanssa Rihmaston keskustelupalstalla. Aiemmin manifestinsa ovat julkistaneet Risto Ahti, Ville-Juhani Sutinen, Juhani Kellosalo ja Nora Ekström. Tämän syksyn kuukauden vieraat ovat Taina Teerialho syyskuussa, Johanna Sinisalo lokakuussa sekä kustantaja Ville Rauvola marraskuussa. Tekstien julkaisemispäivät ovat syys- loka- ja marraskuun ensimmäiset päivät.

Rihmaston marraskuun kirjailijavieraan <b>Ville Rauvolan</b> manifestin otsikko on <i>Kustantajan hikinen kuukausi</i>.


<i>Kustantajalle lokakuu on kuukausista julmin. Syksyn uudet kirjat on saatu kauppoihin, ja niin kustantajat kuin kirjailijatkin jännittävät kritiikkejä, palautetta, näkyvyyttä, kiinnostusta. Lokakuussa on myös kolmet kirjamessut: ensin Turussa, sitten Frankfurtissa on maailman suurin kirja-alan tapahtuma ja lokakuun viimeisenä viikonloppuna suomalaiset uutuuskirjat kootaan Helsingin messukeskukseen.

Tänä syksynä on puhuttu paljon kirjailijan asemasta ja toimeentulosta – siitä, miksi jotkut kirjat saavat enemmän huomiota kuin toiset. Monet tuntuvat ajattelevan, että tämä on kustantajien ja kirjakauppojen vika.</i>


Kirjoitus löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta
http://www.rihmasto.net/esseet/ville_rauvola.htm

Keskustelua käydään osoitteessa
http://rihmasto.net/forum/viewtopic.php?t=2764


Tervetuloa lukemaan manifesteja ja keskustelemaan!
Lauri Levola
 
Viestit: 20
Liittynyt: 16.03.2006 22:26

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa

cron