Virolaista ja suomalaista runoa Kerhossa 29.11. (Tre)

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Virolaista ja suomalaista runoa Kerhossa 29.11. (Tre)

ViestiKirjoittaja Anne Päivärinta » 13.11.2006 11:24

VIROLAISIA RUNOILIJAVIERAITA JA KOTIMAISIA KÄRKINIMIÄ KERHOSSA 29.11.

Kirjoittajayhdistys Viitapiiri ja sanataideyhdistys Yöstäjä järjestävät yhdeksännen Kerho-kirjallisuusklubin ravintola Artturissa (Kauppakatu 9) keskiviikkona 29.11. klo 19.00-21.30.

Esiintyjinä ovat virolaiset runoilijat Veiko Märka ja Kaja Kallemets, useita runokokoelmia julkaissut Tomi Kontio, sekä esikoisrunoilija Terhi Vedenkivi. Musiikista vastaa Sakari Neuvonen. Lisäksi Kerhossa nähdään runoryhmä Ihoteollisuuden uusi esitys ja illan päättää open stage. Sisäänpääsy 2 euroa.

Tervetuloa!

Lisätietoja esiintyjistä:
Veiko Märka: http://www.absurdia.fi/veiko.html
Tomi Kontio: http://www.teos.fi/kirjailijat.php?id=6&start=h
Terhi Vedenkivi: http://www.saunalahti.fi/jrajala/marja/terhi.htm
Ihoteollisuus: http://www.sanatampere.net/ihoteollisuus/

Kerho on kirjallisuusklubi, jossa kuullaan maineikkaiden runoilijakonkareiden ja lupaavien uusien kykyjen runoutta runoilijoiden itsensä esittämänä. Kerhoja järjestävät Yöstäjä ry ja Viitapiiri ry.
Yöstäjä ry kehittää ja edistää Tampereella ja muualla Pirkanmaalla tapahtuvaa lasten, nuorten ja aikuisten sanataiteen opetusta, koulutusta ja esitys- ja harrastustoimintaa. http://www.sanatampere.net/
Viitapiiri ry on tamperelainen kirjoittajayhdistys, joka koostuu kirjoittajakoulu Viita-akatemian opiskelijoista ja Viita-akatemiasta jo valmistuneista kirjoittajista. http://viitapiiri.net/mika_on_viitapiiri.html
Kerhossa on nähty muiden esiintyjien ohella vuorokerroin Yöstäjän musiikillinen runoryhmä Ihoteollisuus (http://www.sanatampere.net/ihoteollisuus/) ja Viitapiirin runoimprovisaatioryhmä Muuntaja (http://viitapiiri.net/muuntaja.html).
Anne Päivärinta
 
Viestit: 5
Liittynyt: 14.06.2006 12:50

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa

cron