Vinski fanittaa kirjojen sankareita

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Vinski fanittaa kirjojen sankareita

ViestiKirjoittaja Karri Korpelainen » 11.04.2006 13:50

Lukukeskus - Läscentrum
Tiedote 11.4.2006

Oletko koskaan kirjoittanut fanifiktiota, kysyy <b>Tittamari Marttinen</b> kevään Vinskin pääkirjoituksessa. Fanifiktio tarkoittaa omien tarinoiden kirjoittamista kirjojen lempihahmoista. Heitä vilistää Vinskinkin sivuilla.

Salakarin leirintäalueella seikkailevat Hiun sisarukset serkkunsa Sampon kanssa. Salakari-kirjojen kirjoittajien, <b>Laura</b> ja <b>Ville Lähteenmäen</b>, omat suosikit ovat nokkela Torsti Hiu ja yllätyksellinen Hilppa-täti. Paljon muutakin selviää Salakareista ja niiden kirjoittajista Vinskin treffeillä.

Weeti kumppaneineen on täydessä vauhdissa <b>Tuula Sandströmin</b> varta vasten Vinskin lukijoille kirjoittamassa tarinassa. Kirkkonummella lavalle hyppää <b>Timo Parvelan</b> Ella ystävineen, kun musiikkiluokat juhlivat 20-vuotispäiviään musikaalin tahtiin. Ranskalaiset <b>Goscinny</b> ja <b>Sempé</b> loivat yhdessä Pikku Niken, joka keppostelee itsensä jälleen uuden lukijakunnan sydämiin.

<b>Jorma Kurvisen</b> Roi ja Tomi ovat saaneet paljon ihailijoita 30-vuotisen ystävyytensä aikana. Koiran ja pojan seikkailut aloittava Susikoira Roi esitellään Vinskin Aarre-kirjana. Kirjailija <b>Hannu Mäkelä</b> ihastui Peik-poikaan, joka on hänen lempikirjansa lannistumaton pieni sankari.

Vinski esittelee myös monta uutta kirjaa kiinnostavine hahmoineen. Yksi niistä on Viima, joka sai alkunsa jännittävästä paikasta, kertoo <b>Seita Parkkola</b>.

Keväthuudon kajauttaa uneton vauva <b>Laura Ruohosen</b> uutuusrunossa.

Tiedustelut: Eeva-Liisa Jokela, (09) 7746 1133, eeva-liisa.jokela@lukukeskus.fi

Vinskin sisältö on Lukukeskuksen sivuilla osoitteessa:
http://www.lukukeskus.fi/lehdet/vinski/ ... tomaa.html

Tiesitkö?
Vinskiä voi tilata myös edullisena nipputilauksena!
Onhan tilauksesi voimassa? Katso tilaustiedot:
http://www.lukukeskus.fi/lehdet/vinski
Karri Korpelainen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 30.03.2006 12:09

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa

cron