Jaa mökkimuistosi muiden kanssa ja näe tarinasi kirjassa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Jaa mökkimuistosi muiden kanssa ja näe tarinasi kirjassa

ViestiKirjoittaja kaipuumaalle.fi » 13.04.2006 14:32

<b>Kaipuu maalle - suomalaisia mökkimuistoja</b>

<i>Muistatko sen lapsuuden kesän maalla, joka on muistoissa pelkistynyt yhdeksi pitkäksi helteiseksi kesälauantaiksi? Entä neulasten pistelyn jalkapohjissa saunapolulla, pulahduksen laiturilta järveen, makkaran tuoksun, Suomi-iskelmän matkaradiosta, laineiden liplatuksen... Kesämökkimuistot ovat osa suomalaista mielenmaisemaa. </i>

Jo kymmenen vuotta Laatumaa on myynyt tontteja ja kiinteistöjä vapaa-ajankäyttöön. Juhlavuotensa merkeissä Laatumaa on käynnistänyt hankkeen, jolla kerätään suomalaisilta tarinoita mökkielämästä aiheeseen liittyvien valokuvien kera. Kertynyt aineisto toimitetaan <i>Kaipuu maalle - suomalaisia mökkimuistoja</i> -kuvakirjaksi, joka julkaistaan syksyllä 2006.


<b>Näe tarinasi kirjassa!</b>

Jaa siis mökkimuistosi muiden kanssa ja näe tarinasi painettuna! Parhaat tuokiokuvat pääsevät kuvakirjaan <i>Kaipuu maalle - suomalaisia mökkimuistoja</i>. Kaikista julkaistuista kuvista ja tarinoista saa palkkioksi tuon suomalaisia mökkimuistoja pursuavan kuvakirjan. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan perinteinen puuvene (arvo n. 1600 euroa).

<b>Ohjeet: kuva ja tarina</b>

Tutustuthan liitteenä oleviin <i>Kaipuu maalle</i> -keräysprojektin materiaalin käyttöehtoihin!

Kirjoita lyhyt, ytimekäs tarina mieleenpainuvimmasta mökkimuistostasi (max. 1 liuska) ja valitse tarinaan sopiva digi-, dia- tai valokuva. Ajoita muistosi (esim. ”1999, Viitasaari”) ja liitä mukaan yhteystietosi (osoite, puhelinnumero, sähköposti), niin palautamme valokuvasi oikeaan osoitteeseen. Yhdistyksenne voi tietysti myös lähettää meille kootusti kirjoittajienne mökkimuistoja kuvineen.

Materiaali tulee lähettää <b>toukokuun 2006 puoliväliin mennessä</b>. Materiaalin voi lähettää digitaalisessa muodossa otsikolla "Kaipuu maalle" osoitteeseen anja.jalava@metsa.fi tai Kaipuu maalle -verkkosivuiltamme osoitteessa http://www.kaipuumaalle.fi/ - tällöin digikuvien resoluution tulee olla mahdollisimman suuri. Postitse materiaalin voi toimittaa osoitteeseen:

Anja Jalava/Kaipuu maalle
PL 1058
70101 KUOPIO

<b>Lisätietoja:</b>
Anja Jalava, p. 040 532 5559, anja.jalava@metsa.fi
Timo Karhapää, p. 040 758 8882, timo.karhapaa@metsa.fi
Ks. myös: http://www.kaipuumaalle.fi


---------------------------------


<b>Liite:</b>

<b>Laatumaan Kaipuu maalle -keräysprojektin materiaalin käyttöehdot</b>

Lähettäjä huolehtii ja vastaa, että hänellä on tekijänoikeudet materiaaliin (tekstiin ja kuvaan). Lähettäessäsi materiaalin luovutat sen käyttöoikeudet Laatumaalle. Tekijänoikeudet siis säilyvät sinulla, mutta Laatumaa saa oikeudet julkaista aineistoa Kaipuu maalle - suomalaisia mökkimuistoja -kuvakirjassa sekä keruukampanjassa ja kirjan netti- ja printtimainonnassa

Mikäli lähetät muiden ottamia kuvia, sinulla tulee olla siihen lupa kuvaajalta tai kuvan tekijänoikeuksien omistajalta.

Jos kuvissa esiintyy tunnistettavia henkilöitä, tulee heiltä olla lupa kuvien julkaisemiseen.

Laatumaalla on oikeus muokata lähetettyä materiaalia.

Tekijöille ei makseta erillistä korvausta heidän lähettämistään teksteistä ja kuvista.

Parhaat muistot ja kuvat pääsevät kuvakirjaan Kaipuu maalle - suomalaisia mökkimuistoja. Saatuja kuvia teksteineen voidaan käytetään juhlavuoden mittaan myös kirjan netti- ja printtimainonnassa - tästä sovitaan erikseen lähettäjän kanssa.

Kaikista <i>Kaipuu maalle - suomalaisia mökkimuistoja</i> -kirjassa, keruukampanjassa sekä kirjan netti- ja printtimainonnassa julkaistuista kuvista ja teksteistä saa palkkioksi tuon kuvakirjan. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan perinteinen puuvene (arvo noin 1600 euroa).

Tekstien ja kuvien toimittaminen Laatumaalle tapahtuu lähettäjien kustannuksella ja vastuulla. Laatumaa vastaa saamastaan materiaalista ja maksaa puolestaan materiaalin palauttamisesta aiheutuvat postituskulut.
kaipuumaalle.fi
 
Viestit: 1
Liittynyt: 13.04.2006 14:17

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa

cron