Kirja koko elämä 8.9. klo 18

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kirja koko elämä 8.9. klo 18

ViestiKirjoittaja Aniara » 02.09.2011 8:08

Puheenvuoroja kirjallisuudesta, onnesta ja ilosta.

Juontajana professori Kimmo Suomi
Kalervo Kastari lausuu Lauri Viidan runon Luominen
Yliopistonkirjaston johtaja, FT Jarmo Saarti (Elämänviisautta kiinalaisilta ajattelijoilta)
FM Riikka Ylitalo (Internet nykyproosan inspiroijana)
FM Sinikka Aaltola (Mystiikka ja kaipuu runoudessa)
FM, kirjallisuudentutkija Orvokki Vääriskoski (Ilon virta vahvempi – runon tunteita Juvosesta Huotariseen)
FT Erkki Palmén (Mitä ns. lentävät lauseet voivat opettaa)
Toimittaja-kriitikko Mirjami Asikainen lausuu runoja (Sinun läheisyytesi, mm. Mika Waltarin Kristus-pää ja omia runojaan).

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille, täytekakkukahvit 7,50 euroa. Osoite: Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85, 41340 Laukaa 020 751 601. Ilmoittautumiset viimeistään 6.9. Antti Kajannes, antti.kajannes@gmail.com<mailto:antti.kajannes@gmail.com> , 050 430 3451

Järjestäjät Keski-Suomen kulttuuriyhdistys ry, Keijo Siekkinen -seura, Suomen sana ry ja Lassi Nummen seura ry. Tapahtuma on yhdistysten puheenjohtajan Katriina Kajanneksen 60-vuotispäivänä. Ei muistamisia.
Lisätietoja: Seminaari liittyy aiheiltaan kirjaan Ymmärrys hoi! Kirja, läppäri ja muuttuva oppiminen, jota kootaan JY:ssa ja ym. yhdistysten piirissä ja joka ilmestyy syksyllä (Kustannus HAI 2011). Artikkelikokoelma valottaa asiaa, jossa Suomi kulkee eri suuntaan kuin moni muu maa, eli tietokoneen, kirjan ja kontaktiopetuksen asemaa koulussa ja yliopistossa. Korvaako läppäri tosiaan kirjan ja liitutaulun, vaikka Euroopan neuvosto suosittelee kouluihin läppäri- ja kännykkäkieltoa?

Monipuolinen kokoelma tiedottaa, keskustelee ja ottaa kantaa. Kokoelmassa ilmestyy monipuolisia artikkeleita koulun ja yliopiston tilasta ja tulevaisuudesta, useita kirjoittajia JY:sta. Aihetta käsitellään tasapuolisesti ja asiantuntevasti eri kannoilta.
Aniara
 
Viestit: 39
Liittynyt: 07.09.2007 19:24

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron